Tietoja

Kuvaaja Anu Hedborg

Heidi Mannelin, ehdokas 524

Palvelujohtaja

Kuka olen – Heidi Mannelin, 51-vuotias lähderantalainen. IT-alan ammattilainen. Äiti, vaimo, optimisti, maratoonari, purjehtija, suunnistaja, rintasyöpätoipilas.

Mistä tulen – Juureni ovat Kaakkois-Suomessa, lähtöisin olen työläisperheestä Voikkaalta. Olen muuttanut Espooseen työn perässä yli 20 vuotta sitten.

Millainen olen – isäni puolen karjalaisuus näkyy minussa, helsinkiläinen mieheni ihastui minussa aikanaan ”iloiseen maalaistyttöön”. Pidän extroverttinä ihmisistä. Työni IT-alalla on ongelman ratkaisua ja kehittämistä, sopimista ja yhteisen ymmärryksen ja näkemyksen löytämistä. Olen tehnyt töitä julkisen sektorin, kaupan ja prosessiteollisuuden toimijoiden kanssa. Ihmistä ei voi motivoida ulkoa päin, mutta voi luoda puitteet ja välittävän ilmapiirin, joilla motivaatio löytyy ihmisestä itsestään.

Miksi haen ehdokkaaksesi – Espoo on loistava kaupunki, haluan olla vaikuttamassa siihen, että käytämme uusia, parempia ideoita kun kehitämme kaupungin palveluita kuntalaisille. Meidän pitää ymmärtää päätösten elinkaarikustannukset ja päätösten vaikutukset pidemmällä aikavälillä kuntalaisten arkeen. Monipuolisen taustani vuoksi voin edustaa suurta joukkoa kuntalaisia.

Arvot ja tärkeät asiat
 • yritys- ja työmyönteinen
 • tasa-arvoisten mahdollisuuksien ja valintojen puolesta
 • teknologian ja uusien tapojen puolesta, supistamis- ja juustohöyläsäästämistä vastaan
 • jokaisen omien unelmien toteuttamisen puolesta
 • luonto ja liikunta lähellä
 • nuorista ja vanhoista pidetään huolta, ketään ei jätetä yksin

2 vastausta artikkeliin “Tietoja

  1. Moi Mikko, kiitos kommentistasi. En päässyt kiinni ongelmaasi, kuvaatko tarkemmin, niin yritän korjata tilanteen? Kommentit tulevat ensi hyväksyttäväksi, vasta sitten näkyvät sivulla.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: